Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Menjamu Mata Di Bukit Keluang

3 Februari 2019 : Photobooth baru sebagai tarikan pengunjung ke Bukit Keluang, Besut.

Singgah di Pasat Siti Khadijah, Kota Bharu

4 Februari 2017 : Kenangan Singgah di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu.

Masjid Selat Melaka

Destinasi wajib kunjungi jika ke Melaka sambil rehat dan solat ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

Terima Kasih SAM Bestari JAIS

12 April 2008 mungkin hari terakhir aku menjejakkan kaki ke SAM Bestari JAIS, USJ. Ini adalah kerana anakku Kak Di yang dah habis sekolah, datang menerima Anugerah SPM kerana dapat 11A. Berbeza dengan tahun lepas, tahun ini penerima anugerah SPM adalah dari yang dapat 9A ke atas. Agaknya 'kurang bajet' kot. Ikutkan pengalaman, majlis ini selalunya dijalankan dengan menarik dan penuh gilang gemilang, terutama persembahan dari para pelajarnya. Namun kali ini nampak agak hambar sikit.

Majlis dirasmikan oleh Pengurus Jualan MK Land yang mewakili Pengurusnya iaitu Tan Sri Datuk Hj Mustapha Kamal. Kenapa MKland ? SAM Best memohon untuk jadi anak angkat kepada MK Land bagi menjana kecemerlangan SAM Best. Banyak program yang dirancang menurut Pengetuanya dalam ucapa alu-aluan. Namun pada kesempatan ini tahniah dan terima kasih kepada SAM Best yang memberi peluang anakku mencipta kecemerlangan dalam bidang akademik. Prestasi SAM Best di peringkat nasional sungguh mengkagumkan dan sebab itulah SAM Best menjadi 'rebutan' ramai.

Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah