Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Salam Aidil Fitri Drp Rahman Di University Of Alberta, Kanada

Gambar berikut tersiar dalam Berita Harian, Ruangan Salam Perantauan pada 9 Oktober 2008 dan juga di website Salam Perantauan Berita Harian di http://www1.bharian.com.my/Misc/RamadanAlMubarak/Puasa/GaleriFoto/salam_283/view


SALAM Aidilfitri buat keluarga dan rakan-rakan di seluruh Malaysia. Guru-guru di SMS Sabah, SOKSEK, MRSM Taiping, ASIS, SAINA, SMS Kuching, SDAR, STF, SMSTMFP, SBPI Temerloh, SM Abdul Rahman Talib, MCKK, MRSM PDRM dan SESMA. Juga penaja kami, YTN, JPA, Mara dan Petronas. Daripada pelajar-pelajar di University Of Alberta, Edmonton, Alberta, Kanada.

( Rahman berdiri paling kanan barisan belakang )

Share:

0 Komen:

Blog Tazkirah

Penafian

Pengunjung boleh menggunakan maklumat dan gambar dalam blog ini untuk sebarang tujuan kebaikan. Digalakkan agar dinyatakan kredit kepada blog ini. Namun, atas sebarang kehilangan, kerosakan, kesusahan atau gangguan yang timbul kerana menggunakan maklumat dalam blog ini adalah tanggungjawab masing-masing.

Harian Metro

The Star Online

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

kata2