Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Menjamu Mata Di Bukit Keluang

3 Februari 2019 : Photobooth baru sebagai tarikan pengunjung ke Bukit Keluang, Besut.

Singgah di Pasat Siti Khadijah, Kota Bharu

4 Februari 2017 : Kenangan Singgah di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu.

Masjid Selat Melaka

Destinasi wajib kunjungi jika ke Melaka sambil rehat dan solat ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

Cari tanah baru ?

Last week gi round-round dan berminat dengan satu lot tanah rumah. Rupanya bersebelahan dengan salah sebuah property towkey dan pengasas Sendayu Tinggi Holding. Orang pompuan tentu ramai yang kenali siapa dia. Kerana minat, dia juga ternak itek secara komersial serta binakan sangkar unggas di atas tanah seluas 1.5 ekar. Selain ayam itek, ada burung merak yang cukup menawan. Kat zoo pun payah nak tengok burung merak kembang sepertinya.

Tapi tak pasti entah jadi ke tidak. Jika jadi nampaknya pindah keluar dari SU le ... tapi takkan nak tinggal rumah sebelah reban itik ? Reban tu memang baru, bau kurang kuat lagi, tapi lama kelamaan ... tak tahulah kalau itek tu pakai kosmetik Sendayu Tinggi.
Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah