Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Majlis Penutupan Fasa I : Kajian Pengkomputeran JPJ

Last Friday 8 Disember 2006 bertempat di Cyberview Lodge, telah berlangsung majlis Penutupan Fasa I Projek Kajian Semula Pengkomputeran JPJ, setelah berjalan selama 18 bulan. Fasa seterusnya ialah pengeluaran tender bagi pelaksanaan yang dijangka bermula awal Januari 2007. Majlis ini diadakan bagi memberikan penghargaan kepada semua yang terlibat secara langsung dalam projek ini. Beberapa bekas kakitangan JPJ turut hadir, selain pihak consultant iaitu Syarikat NTH dan IBM. Dalam ucapannya Pengarah JPJ mengingatkan kepada semua kakitangan JPJ bahawa, projek pengkomputeran JPJ tidak boleh gagal sebab we have no second chance. Oleh itu komitmen yang tinggi hendaklah diberikan bagi menjayakan projek ini nanti.
Share:

2 Komen:

~ GAB ~ said...

Harap2 lebih efficient lah JPJ terutama apabila JHM sendiri yg terlibat. By the way, any chance of getting cheap single or double digit plate number lower than market price? Kalau ada rezeki, cadang nak tambah kereta tahun 2007.

hassan1663 said...

Seingatan saya, plate number ni sama kekal prosidurnya. Even ada dicadangkan personalised plate number, tapi belum approved lagi ( probably will not ) .. so nanti bolehlah ada GAB 1, GAB 2 etc ...

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah