Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Pesta Ramadhan Seluruh Dunia

Pesta Ramadhan sedang berlansgung dengan meriahnya di seluruh dunia. Pelbagai ragam umat Islam seluruh dunia sedang mengimarahkannya, mengambil peluang untuk menyambut kehadirannya dengan pelbagai ibadah serta pelbagai ragam.

Ekoran daripada itu, aku turut menerima gambar-gambar yang mengambarkan suasana tersebut untuk dikongsikan bersama di sini. Berikut adalah sebahagian lagi gambar-gambar yang aku terima. Semoga dapat terus menyuntik bukan sahaja semangat persaudaraan kita sesama Islam walau dimana kita berada, tetapi untuk terus memanfaatkan sisa Ramadhan yang ada.Share:

0 Komen:

Blog Tazkirah

Penafian

Pengunjung boleh menggunakan maklumat dan gambar dalam blog ini untuk sebarang tujuan kebaikan. Digalakkan agar dinyatakan kredit kepada blog ini. Namun, atas sebarang kehilangan, kerosakan, kesusahan atau gangguan yang timbul kerana menggunakan maklumat dalam blog ini adalah tanggungjawab masing-masing.

Harian Metro

The Star Online

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

kata2