Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Kenangan Kembara Korban Kemboja 2019

Berpeluang Menyembelih Sendiri Lembu Korban ..

Singgah ambil angin segar

2 Februari 2019 ...

Tugasan Baru penghujung 2019

Balik2 cuti panjang, dapat tugasan baru musim2 tengkujoh ni ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

The miracle didn't come again ....


Tak tengok semua, tapi sempat lihat fews minutes before end of the game. Frust juga. Daripada tayangan semula gol-gol, tampak macam gol mudah bagi AC Milan. First gol tu macam kena tangan pemain AC Milan sebelum deflected then masuk goal. 2nd goal tu memang cantik dan bersahaja. Namun keajaiban sekali lagi yang diharapkan berkecai juga apabila pengadil menamatkan permainan 1 minit sebelum sepatutnya. Pengadil nak cepat habiskan game kot, malas nak bertugas sampai extra time or tendangan penalti. Whatever, itu cuma alasan. No luck this year ... the miracle didn't come again selepas Barca dan The Blues tumbang. Probably next year. The Reds still on top of the world, The Blues dan Red Devils cuma jaguh kampongan. Itupun apabila berlawan sesama mereka, mesti ada pergaduhan ... kamponglah katakan. Anyway, Banitez kena beli Drogba atau seumpamanya, duit ada kan ? Tak pun Crespo ke, Robbie Keane ke ... Owen ? Owen mungkin dah tak seswai.

Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah