Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Kenangan Kembara Korban Kemboja 2019

Berpeluang Menyembelih Sendiri Lembu Korban ..

Singgah ambil angin segar

2 Februari 2019 ...

Tugasan Baru penghujung 2019

Balik2 cuti panjang, dapat tugasan baru musim2 tengkujoh ni ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

Jadi AJK PIBG SMKSU ...

Minggu lepas, 24 Mac aku menghadiri AGM PIBG SMK Saujana Utama. Kalau last year hadir ke AGM PIBG SK Saujana Utama, terasa masih muda .. tapi kali ini terasa benor macam dah tua … apatah lagi yang sedang menutut di SMKSU ini adalah anak bongsu. Ah, tak semena-mena terlantik jadi AJK SMK Saujana Utama dalam Mesyuarat Agung Kali Ke-3 yang diadakan pada 24 Mac yang lalu. Itupun nasib baik menolak pencalonan sebagai YDP, giler betul …aku jadi YDP ?? mati akal apa ….

Cabarannya ialah apa yang harus aku lakukan, apa peranan yang perlu dimainkan. Apakah kerana menyedari akan terlucutnya jawatan sebagai Pengerusi Surau Al-Hidayah ( PS ) pada akhir Jun nanti, ini merupakan saluran baru untuk terus ‘berbakti’ … atau inikah peluang untuk mendekatkan kerjasama aktiviti antara Surau Al-Hidayah dengan SMK Saujana Utama, khususnya menghidupkan Kelab Remaja Al-Hidayah, dalam baki sisa sebagai PS …
Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah