Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Menjamu Mata Di Bukit Keluang

3 Februari 2019 : Photobooth baru sebagai tarikan pengunjung ke Bukit Keluang, Besut.

Singgah di Pasat Siti Khadijah, Kota Bharu

4 Februari 2017 : Kenangan Singgah di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu.

Masjid Selat Melaka

Destinasi wajib kunjungi jika ke Melaka sambil rehat dan solat ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

Jadi AJK PIBG SMKSU ...

Minggu lepas, 24 Mac aku menghadiri AGM PIBG SMK Saujana Utama. Kalau last year hadir ke AGM PIBG SK Saujana Utama, terasa masih muda .. tapi kali ini terasa benor macam dah tua … apatah lagi yang sedang menutut di SMKSU ini adalah anak bongsu. Ah, tak semena-mena terlantik jadi AJK SMK Saujana Utama dalam Mesyuarat Agung Kali Ke-3 yang diadakan pada 24 Mac yang lalu. Itupun nasib baik menolak pencalonan sebagai YDP, giler betul …aku jadi YDP ?? mati akal apa ….

Cabarannya ialah apa yang harus aku lakukan, apa peranan yang perlu dimainkan. Apakah kerana menyedari akan terlucutnya jawatan sebagai Pengerusi Surau Al-Hidayah ( PS ) pada akhir Jun nanti, ini merupakan saluran baru untuk terus ‘berbakti’ … atau inikah peluang untuk mendekatkan kerjasama aktiviti antara Surau Al-Hidayah dengan SMK Saujana Utama, khususnya menghidupkan Kelab Remaja Al-Hidayah, dalam baki sisa sebagai PS …
Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah