Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Jika Masa Lalu Bisa Diputar Kembali ..

10 Februari 2019 : Singgah sekadar nak ambil gambar.

Menjamu Mata Di Bukit Keluang

3 Februari 2019 : Photobooth baru sebagai tarikan pengunjung ke Bukit Keluang, Besut.

Singgah di Pasat Siti Khadijah, Kota Bharu

4 Februari 2017 : Kenangan Singgah di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu.

Masjid Selat Melaka

Destinasi wajib kunjungi jika ke Melaka sambil rehat dan solat ..

Ronda-ronda Dataran Putra, Putrajaya

Sekali-sekala ambil angin malam.

Kak Di Masuk Pusat Matrikulasi UIAM

Alhamdulillah, Nadiah selamat mendaftar di Pusat Matrikulasi Universiti Islam Antarabangsa ( UIAM ) Petaling Jaya pada 7 Jun 2009 yang lalu. Kiranya dia masuk dalam golongan pengambilan ke-dua. Pengambilan pertama diadakan pada 2 minggu lalu, dua hari selepas habis kursus di Darul Quran Kuala Kubu Baru ( DQ ). Semua kengkawan masa belajar di DQ, masuk daftar sekali pada hari berkenaan.

Nadiah tinggal di Asrama Zainab Jahsyi, bilik di tingkat 4. Waduh, tingginya kena naik tangga. Makin kuruslah badan macam ini. Sebilik dengnanya juga kengkawan masa di DQ, jadi mungkin takdelah rasa 'sunyi' sikit agaknya.

Nadiah dapat Kursus Perubatan. Bersama kita doakan agar dia dapat lulus di matrikulasi ini dan seterusnya menyambung di UIA Kuantan pulak. Makin jauhlah ... tapi takpe berbanding cadangan nak ke keluar negara sebelum ini.

Share:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah