Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Ke MAHA 2008

MAHA 2006 yang kedengaran lebih kepada masalah logistik. Kini MAHA 2008 kembali. Malaysia Agriculture Horticulture and Agrotourism Exhibition 2008 atau MAHA 2008 sedang berlangsung di Serdang Selangor. Pameran ini dianggap bukan sahaja yang terbesar di Malaysia, tetapi mungkin di Asia Tenggara. MAHA2008 telah diiktiraf oleh The Malaysian Book of Records sebagai pameran terbesar di Malaysia. Diadakan bermula dari 13 Ogos hingga 23 Ogos, boleh dianggap acara ‘must attend’. Lagipun diadakan semasa cuti sekolah berlangsung. Pelbagai pameran, pertunjukan, produk dan inovasi yang berkonsepkan ‘Pertanian Adalah Perniagaan’ diadakan. Aku sempat ke sana, tetapi memandangkan keluasan kawasan, tak dapat nak diselesaikan dari jam 9.30pagi hingga 4 petang. Mungkin 2 atau 3 hari diperlukan. Pelbagai perkara menarik di sana. Panjang umur jumpa lagi MAHA 2010.

Share:

0 Komen:

Blog Tazkirah

Penafian

Pengunjung boleh menggunakan maklumat dan gambar dalam blog ini untuk sebarang tujuan kebaikan. Digalakkan agar dinyatakan kredit kepada blog ini. Namun, atas sebarang kehilangan, kerosakan, kesusahan atau gangguan yang timbul kerana menggunakan maklumat dalam blog ini adalah tanggungjawab masing-masing.

Harian Metro

The Star Online

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

kata2