Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Cari tanah baru ?

Last week gi round-round dan berminat dengan satu lot tanah rumah. Rupanya bersebelahan dengan salah sebuah property towkey dan pengasas Sendayu Tinggi Holding. Orang pompuan tentu ramai yang kenali siapa dia. Kerana minat, dia juga ternak itek secara komersial serta binakan sangkar unggas di atas tanah seluas 1.5 ekar. Selain ayam itek, ada burung merak yang cukup menawan. Kat zoo pun payah nak tengok burung merak kembang sepertinya.

Tapi tak pasti entah jadi ke tidak. Jika jadi nampaknya pindah keluar dari SU le ... tapi takkan nak tinggal rumah sebelah reban itik ? Reban tu memang baru, bau kurang kuat lagi, tapi lama kelamaan ... tak tahulah kalau itek tu pakai kosmetik Sendayu Tinggi.
Share:

4 Komen:

Lan Rambai said...

kat mana tapak lot banglo mewah ni? hehe

Hassan Masrom said...

dekat ngan tasik biru ...

myberlingobox said...

tak payah beli banglo jauh-jauh lah abang hassan, beli kat saujana utama jelah, atas bukit lagi...

Hassan Masrom said...

kekiranya dah kompom beli tanah tu, abis bayar Nazaria, bolehlah bina rumah situ ..

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah