Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Putrajaya ... I'm Coming !!! Part 3

Last friday, pergi berkunjung ke bangunan yang bakal menempatkan pejabat baruku. Jika sebelum ini pergi waktu siang, tetapi kini pergi lewat petang. Tujuannya ialah untuk melihat suasana malam serta keberkesanan lampu, kecukupan cahaya serta peralatan yang dilengkapkan dalam bangunan tersebut pada waktu malam.

Wah !! Cantik juga bangunan ini pada waktu malam. Tapi itupun ada yang tak puas hati. Nak cantik lagi. Namun persoalannya, bila nak berpindah ? Mungkin tidak lama lagi, kunci untuk aku menduduki kuaters pun mungkin akan diperolehi.Share:

1 Komen:

Anonymous said...

aku mengikuti kuliah magrib, semasa kita melintasi titi sirot maka malaikat akan bertanya adakah sipolan pernah bersama ulamak dlm majlis ilmu, atau makan bersama ulamak atau berkampong dgn ulamak atau bersahabat dgn ulamak maka ualamak juga dpt menolong kita dari api neraka.....oleh itu ziarah itu perkara yg baik, para ambiak dan wali Allah tidak mati....

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah