Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Pengantin Anak Bekas Pengetua SMKSU

Last week, 20 Mei pergi menghadiri majlis perkahwinan anak kepada Pn Kamaliah Endut, Pengetua SM Sains Kuala Selangor yang dilangsungkan di Dewan SM Sains Kuala Selangor. Since dapat 'dua' personalised surat jemputan, kena pegi juga. Ini merupakan majlis yang pertama bagi Pn Kamaliah yang juga bekas Pengetua pertama SMK Saujana Utama. Kedua-dua pasangan merupakan doktor perubatan. Yang menariknya buat di Dewan Sekolah dan 'ju kaka' bebudak SM Sains Kuala Selangor. Yealah, warga pendidik jiwa pendidik, buat pun di sekolah.
Share:

0 Komen:

Blog Tazkirah

Penafian

Pengunjung boleh menggunakan maklumat dan gambar dalam blog ini untuk sebarang tujuan kebaikan. Digalakkan agar dinyatakan kredit kepada blog ini. Namun, atas sebarang kehilangan, kerosakan, kesusahan atau gangguan yang timbul kerana menggunakan maklumat dalam blog ini adalah tanggungjawab masing-masing.

Harian Metro

The Star Online

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

kata2