Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikanlah pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, saat pahit, indah, muram, genting dan gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Selamat Maju Jaya Tn Hj Najib

27 Mac 2008 merupakan hari terakhir Pengetua SMK Saujana Utama Tn Hj Najib Ayob di SMK Saujana Utama. Beliau hanya sempat berkhidmat di SMKSU selama 1 tahun 12 hari dan ditukarkan ke SMK Dengkil. Nampaknya tidak sempat bersama dalam program anjuran bersama Surau Al-Hidayah dan BTN pada Mei 2008 nanti. Pada kesempatan ini, jutaan terima kasih diucapkan atas khidmat yang diberikan kepada anak-anak didik kita di SMKSU khususnya. Terima kasih atas kerjasama yang diberikan kepada Surau Al-Hidayah. Semoga sentiasa diberkati Allah atas segala usaha dan bakti yang telah dicurahkan.
Share:

1 Komen:

JoJosho said...

See please here

Blog Tazkirah

Penafian

Pengunjung boleh menggunakan maklumat dan gambar dalam blog ini untuk sebarang tujuan kebaikan. Digalakkan agar dinyatakan kredit kepada blog ini. Namun, atas sebarang kehilangan, kerosakan, kesusahan atau gangguan yang timbul kerana menggunakan maklumat dalam blog ini adalah tanggungjawab masing-masing.

Harian Metro

The Star Online

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

kata2