Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Ceramah Hari Integriti KSM 2017

Tak dapat nak hadir sepenuhnya, sempat sikit2 sebab ada meeting dan tugas lain. Moga bukan ilmu salah yang di terima dari kehadiran berapa penceramah tersohor yang mengisi slot sempena Hari Integriti dan Psikologi KSM di pejabat pagi tadi.

Dato' Dr Mohd Fadzilah Kamsah dalam ceramahnya menjelaskan bahawa lebih banyak kita mengenali tentang diri kita, lebih memudahkan kita untuk berubah dan berjaya.

Manakala dalam Forum 'Amanah Tonggak Integriti' yang membariskan Ustaz Elias Ismail serta Ustaz Hazaruddin Baharudin ( mantan Imam Masjid Besi ) sebagai ahli panel dan Sdra Amin Idris sebagai moderator menekankan tentang keperluan menjaga amanah dalam memastikan keberkatan kehidupan dan pekerjaan menjadi ibadah.

Perasmian Hari Integriti dan Psikologi KSM telah disempurnakan oleh Ybhg Dato' Dr Mohd Gazali Abas, Ketua Setiausaha Kementerian Sumber Manusia.

Share:

0 Komen:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah