Selamat Datang
Terima Kasih Atas Kunjungan

Kendatipun sekadar catatan peribadi, mana yang baik jadikan pengajaran. Mana yang kurang sesuai jadikanlah sempadan. Dalam kehidupan ini, ada saat manis, pahit, indah, muram, genting & gembira. Semoga Allah memberkati hidup kita.

Pelancaran www.saujanautama.net

Syukur, soft-launch www.saujanautama.net ( su.net ) telah berjaya diadakan di Cafe Cengal pada 12 Ogos 2007, jam 5.30 petang. Detik tersebut merupakan suatu yang bersejarah, khususnya bagi ahli Panel Portal dalam memenuhi aspirasi komuniti Saujana Utama.

Su.net diwujudkan dengan konsep berita atau bulletin. Apa yang berlaku termasuk aktiviti penduduk akan cuba dipaparkan untuk makluman semua. Pemakluman ini sekaligus menjadikan komuniti yang lebih berinformatif, saling menghargai dan memudahkan sebarang usaha pengintegrasian dan saling kerjasama ke arah penghidupan yang lebih sejahtera. Perjalanan su.net dikendalikan oleh satu panel yang dinamakan Panel Portal dengan keanggotaan oleh beberapa orang penduduk setempat yang mempunyai satu aspirasi iaitu menyediakan satu platform komunikasi dan informasi komuniti secara online dengan memanfaatkan pengunaan ICT.

Seminggu dua ini memang sibuk aku mengerjakan laman permulaan saujanautama.net. Ini termasuk juga dengan laman rasmi SMK Saujana Utama yang anda boleh lawati di http://smksu.saujanautama.net. Aku ambil kesempatan ini kerana kebetulan menjadi AJK PIBG sekolah berkenaan. Semoga dengan usaha ini akan memberikan manfaat kepada semua warga SMK saujana Utama dan penduduk Saujana Utama secara umum.
Share:

0 Komen:

Pengunjung

Pengunjung 2

free counters

Total Pageviews

Blog Tazkirah